Skip to main content
[ut_one_half]DSC_1434[/ut_one_half] [ut_one_half_last]

In goede handen.

 

Arjan de Marie heeft in 1996 zijn diploma sportmassage behaald. Hij was toen werkzaam in Hotels van Oranje te Noordwijk. Hier was hij werkzaam als masseur tot 2000. In deze periode heeft hij ook de opleiding Shiatsu massage gevolgd. Daarnaast werkte hij in diezelfde periode in een massagepraktijk in Badhoevedorp.

Na een fantastische wereldreis van een jaar begint Arjan de Marie zijn eigen praktijk in Voorhout. Aanvankelijk in een beautycentre waarna een samenwerking met een sporttherapeut volgt. Tussen 2006 en 2011 was de praktijk van Arjan de Marie gevestigd in het Sportcentrum Thea Hoogervorst. Vanaf mei 2012 heeft Arjan een eigen praktijkruimte in gezondheidscentrum Agneshove in Voorhout.

Tussendoor heeft Arjan de Marie twee jaar lang de nationale en internationale top van de motorcross behandeld. Hij werkte o.a. voor het Belgische Husaberg-team van de wereldkampioen Jacky Martens en voor het Nederlandse KTM-team van onze eigen wereldkampioen Kees van der Ven. Met al deze ervaring kunt u er zeker van zijn dat u bij Arjan de Marie letterlijk in goede handen bent.

[/ut_one_half_last]